Team

Jay Fonseca

Co-Owner / Dealsourcing

Na meer dan 11 jaar Sales & Retail, was ik toe aan een nieuwe uitdaging. Het oprichten van FONS Real Estate is dan ook een bijzonder avontuur, waar mijn skill-set van de afgelopen jaren goed van toepassing komt. 'Netwerken is mijn specialiteit', het is voor mij belangrijk dat de relaties die wij opbouwen gebaseerd zijn op goede communicatie, vertrouwen en empathie. Op deze manier kunnen de wensen op de juiste en snelste manier gerealiseerd worden.

Ena Fonseca

Co-Owner / Managing Director 

Mijn werk bij FONS Real Estate combineert voor mij twee werelden: het omgaan met mensen en mijn liefde voor vastgoed. Samen met mijn team ben ik elke dag bezig om onze passie te realiseren. Een succesvolle koop geeft ons steeds weer energie en deze successen vieren we op een toepasselijke manier: een flesje 'Rotterdams Maaswater' voor alle betrokkenen!


Isak Besic

Co-Owner/ Dealsourcing

Transparantie en een soepele samenwerking staan bij mij bovenaan. Tevens een snelle en betrouwbare afwikkeling. De basis van mijn werk is het behalen van resultaten. Je kent vast de uitspraak “Je moet genieten van de route, dan is het resultaat minder belangrijk.” Die uitspraak is aan mij niet besteed! Met het behalen van resultaat, ontstaat er automatisch veel ruimte om te werken aan alles wat  klanten tevreden maakt. En dat is leuk, dankbaar en leidt tot nog meer succes.